Voor deze elektricien is service een ruim begrip, maar wel met een duidelijke invulling

TomTrieker uit Stekene is gene gewone elektricien! En dat mag u letterlijk nemen in de 2 betekenissen van het woord.


We voeren niet gewoonweg standaard elektriciteitswerken uit. Neen, bij deze ons kan u zowel voor courante, maar ook voor minder evidente elektriciteitsprojecten terecht.


En ook qua persoonlijkheid is elektricien Tom Diericx,ofwel TomTrieker uit Stekene zeker “gene gewone”. Een brok energie, een spontane flapuit, maar vooral een eerlijk zakenman, dat is ongeveer wie u mag verwachten.

Wij pronken niet met onze service, we doen het gewoon!

Elke vakman prijst zijn klantgerichte service aan, en terecht. Ook wij kunnen het niet laten om onze waarden met u te delen. Maar wees gerust, deze waarden blijven geen betekenisloze letters op uw computerscherm, u zal ze vast meteen herkennen wanneer we bij u aan de slag zijn.

Efficiënt samenwerken, begint bij vertrouwen

Voor uw elektriciteitswerken zoekt u vast niet alleen een vakman die de job vakkundig en nauwkeurig uitvoert. Ongetwijfeld houdt u er ook rekening mee dat u de elektricien in kwestie volledig moet kunnen vertrouwen op de werf, in uw huis of in uw bedrijf.

Daarom vinden we een persoonlijk contact en een vertrouwensbasis erg belangrijk en nemen we de tijd om eerst persoonlijk met u kennis te maken. Op verzoek bezorgen we uiteraard ook referenties van eerdere werken om u te verzekeren van ons vakmanschap en een duurzame samenwerking.

Van aarding tot zwabber !

Veiligheid en orde staan heel hoog in ons prioriteitenlijstje.
Daarom volgen we alle mogelijke opleidingen en scholen we ons continu bij om uw en onze veiligheid tijdens de werken, en ook een bedrijfszekere en veilige installatie te garanderen.

En ook het esthetische aspect mag niet vergeten worden. We zorgen niet alleen voor een piekfijne afwerking bij de oplevering, ook tijdens de werken zal u geen lelijke en gevaarlijke loshangende draadjes bespeuren.


De orde van uw huis wordt gerespecteerd! Dat is zonder twijfel onze belangrijkste waarde. Telkens wanneer we een werf verlaten, ruimen we eerst zoveel mogelijk op. Dat is beloofd!

Flexibiliteit en bereikbaarheid

Problemen met elektriciteit kunnen erg gevaarlijk zijn. Daarom zijn we telefonisch altijd bereikbaar voor noodgevallen en doen we er alles aan om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te geraken.