Te veel spanning kan spannend worden...

U knapt vast veel klusjes in huis zelf op, maar doet u ook de elektriciteitswerken? Wisselende spanning, slecht geïsoleerde elektriciteitskabels, het kan gevaarlijke situaties opleveren…
Een professioneel vakman inschakelen, vermijdt onnodige veiligheidsrisico's tijdens de werken, maar verzekert u ook van een betrouwbare installatie en dus van een goede nachtrust achteraf.

Heeft u elektriciteitswerken uit te voeren? Dan kan u rekenen op de professionele kennis en de ervaring van elektricien TomTrieker uit Stekene om een veilige en goed functionerende elektriciteitsvoorziening te installeren.

We voeren al uw kleine én grote elektriciteitsklussen met de grootste zorg én met de glimlach voor u uit.

Short Circuit

Deze elektriciteitswerken kan u in vol vertrouwen aan ons uitbesteden

006

Stroompanne?

Elektriciteit afgekeurd?

Een stroompanne kan vele oorzaken kennen. Een slecht contact, kortsluiting, spanningswisselingen, het zijn maar enkele mogelijke redenen. We gaan op onderzoek uit om de boosdoener op te sporen en de stroompanne meteen te verhelpen. Schakel een professioneel elektrieker in om de exacte oorzaak vast te stellen en u ervan te verzekeren dat het ongemak van een stroompanne u ook in de toekomst bespaard blijft.

Wedden dat die stroompanne net in het weekend of buiten de kantooruren voorvalt? Geen probleem want TomTrieker kan u 24/7 bereiken voor dringende elektriciteitswerken!

Werd uw elektriciteit afgekeurd? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een elektricien om de opmerkingen in het rapport om te zetten in de praktijk.

Bij TomTrieker bent u aan het juiste adres om uw elektriciteit terug operationeel te maken en conform de wettelijke voorschriften te laten functioneren. Zo bent u klaar én gerust voor de herkeuring van de elektriciteit. Die gebeurt trouwens steeds door een onafhankelijke keuringsinstantie. Zo zijn u, en ook wij, zeker dat uw elektriciteitsnetwerk veilig is en aan alle wettelijke voorwaarden voldoet.

U luistert toch ook naar het advies van een boekhouder of bankdirecteur?


Nieuwe elektriciteit plaatsen? Een doordacht elektriciteitsplan bespaart tijd en centjes!


Bij nieuwbouw of verbouwing is het belangrijk om vooraf een elektriciteits- en verlichtingsplan op te stellen om de elektriciteitswerken tijdens de werkzaamheden vlot te laten verlopen, onnodig dubbel werk te vermijden én om uw budget onder controle te houden.

Een beetje professioneel advies vóór u aan de werken begint, is dus vast wel welkom.

  • Waar kunnen de elektriciteitsvoorzieningen best worden voorzien?
  • Welk type verlichting is best geschikt voor de ruimte en hoeveel lichtpunten zijn er nodig?
  • Hoeveel meter kabel, contactdozen, schakelaars, ... zullen nodig zijn?

 

concept plan